Hoppa till innehåll
  • Bakgrund
  • Kontakt
  • Solhaga Stenugnsbageri
  • Borgmästargården
  • Solhaga kök & salonger

Sara bakar

När ett gammalt uthus i Slöinge blev bageri, och en amatör blev entreprenör

Solhaga kök & salonger

Hej! Här kan du boka.


Dela detta:

  • Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster) Facebook
  • Klicka för att dela på X (Öppnas i ett nytt fönster) X
Gilla Laddar in …

Sara Wennerström

Journalist från Göteborg som började blogga 2009, med drömmar om ett bageri i ett förfallet uthus i halländska Slöinge. I februari 2011 öppnade Solhaga Stenugnsbageri utan att jag visste det minsta om vad jag gav mig in på. Den här bloggen handlar om min resa från amatör till entreprenör. Om recept, renoveringen av vårt hus från 1900, en älskad trädgård, livet i och runt bageriet.

Follow Sara bakar on WordPress.com

Kategorier

  • Driva företag (133)
  • I bakhuvudet (89)
  • Mitt Halland (79)
  • Recept: Bröd med surdeg (293)
  • Recept: Bröd utan surdeg (48)
  • Recept: Mat (33)
  • Recept: Söta saker (191)
  • Recept: Ta tillvara (31)
  • Trädgården (29)
  • Vårt hus Solhaga (55)

Sök

Senaste inlägg

  • Midsommarbröd med fullkorn, cheddar och algsalt
  • Påskbröd med ramslök och cheddar och tre fina återseenden
  • Hur gick det med hållbarheten?
  • En tur till Vänga kvarn
  • Jordärtskocksbröd med saltrostad mandel och små problem

Arkiv

Taggmoln

autolys bake-off baskunskaper boktips borgmästargården byggnadsvård dagens bageri dansk frokost debatt dessert dryck ekonomi experiment Falkenbergs skafferi fest & kalas film fredagsfest friterat frukost före & efter gröt gästspel husdjur husfynd hälsa höst inredning jan hedh jul kaffe kakor katastrofer knäckebröd kulturspannmål kundrelationer kurs med jan hedh levain mackor marknad maskiner & bakprylar matsvinn midsommar musik måltider nostalgi pepparkakor pressklipp pålägg påsk rabarber recept renovering resor saffran slöingerundan snacks sommar stenugn teknik trädgård tävling utan degblandare utbakning utflykt utmattning utmärkelser utveckling veckans bröd vetebröd viennoisserie vintage vår äpple årsresumé

Solhaga Stenugnsbageri

Solhaga Stenugnsbageri
Ågatan 2
311 68 Slöinge
0738-55 11 22
Måndag-fredag 8-18
Lördag-söndag 8-16

Instagram

Inga Instagram-bilder hittades.

Populära inlägg och sidor

  • Frysa in och tina upp – så blir brödet som nytt igen
  • Tre viktiga tips för att lyckas med surdegsbrödet
  • Jäsa i kyl
  • En bättre kavring
  • Aggisbollar – enklaste semesterfrallan
  • Frasigaste franskafrallan
  • Lussebak
  • Solhaga levain – helt utan jäst
  • Tips för godaste julskinkan
  • Kalljäst bröd med autolys
  • Bakgrund
  • Kontakt
  • Solhaga Stenugnsbageri
  • Borgmästargården
  • Solhaga kök & salonger
Blogg på WordPress.com.
  • Prenumerera Prenumererad
    • Sara bakar
    • Anslut med 124 andra prenumeranter
    • Har du redan ett WordPress.com-konto? Logga in nu.
    • Sara bakar
    • Prenumerera Prenumererad
    • Registrera
    • Logga in
    • Kopiera kortlänk
    • Rapportera detta innehåll
    • Visa inlägg i Läsare
    • Hantera prenumerationer
    • Minimera detta fält
%d