Dags för Hallandsjul på Lilla Böslid

Fick just ett sms med den här bilden från Karin och Matilda, som nu är på plats borta på Hushållningssällskapets gård Lilla Böslid, där den årliga julmarknaden precis har börjat. Där kan man handla massor av god mat, hantverk och julpyssel. Åk dit! Här är öppettiderna:

Fredag 16 november 12–17
Lördag 17 november 10–17
Söndag 18 november 10–17

Hos oss kan man bland annat köpa Solhagas julbröd 2011 – Fikon & tranbär med julöl från Krönleins bryggeri. Receptet har ni här. Vilket julbröd vi kommer att presentera i år är än så länge hemligt, ni får veta lördag den 30 november då det är premiär för julen på Solhaga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s