Mitt första pressklipp

Oj. Vilken omtumlande vecka det har varit. Tusen tusen tack för alla fina kommentarer, hurrarop och hälsningar från alla håll, ni anar inte vad det betyder för mig! Nu är det fredag kväll och vi har landat i soffan framför brasan på Solhaga. Och i brevlådan hittade vi Hallands Nyheter, där jag står och skär upp bröd på förstasidan. Reportaget är från i lördags när Slöinge pensionat invigdes.

Under bilden står det: Många goda krafter ska det till för att få snits på en invigning. Innan Anna och Daniel Eråker kunde slå upp portarna til Slöinge Pensionat i helgen bullade bakande grannen Sara Wennerström upp bröd och Daniels mamma Agneta Lundqvist, som också målat alla rummen, skrev ett stort Välkommen på svarta tavlan.

Hela texten hittar ni här.

En reaktion på ”Mitt första pressklipp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s