Min bröd-bror fyller år

Bild 3Det är väldigt roligt att prata bröd med min bror, Kaspar. Han är precis som jag periodvis nästan besatt av bakandet. I dag fyller han år och har fått en helkväll med stenugnsbakning i present av mig. Vi ska åka till den gamla gården Karlsberg i Tvååker för att lära oss elda och baka på gammalt vis. Det blir fantastiskt, vi har redan börjat planera vilka degar som ska få åka med.

Kaspar är också huvudperson i ett par spontana småböcker som jag har ritat lagom till högtidliga tillfällen (därav bilden). Finns att läsa här: www.wennerstrom.nu/kaspar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s