Liten baguette för nybörjare, dag 2

morgonbaguette_deg_0382
Kl. 07.28. Baguetterna såg lite trista ut i formen när jag klippte isär dem, så jag snodde dem försiktigt ett halvt varv. Får se hur det här blir nu då...
morgonbaguette_klar_0384
Kl 07.50. Bra tips: klipp dem i 12 delar till frallor i stället, då blir gräddningstiden kortare. De här tog exakt 20 minuter och alla är väldigt hungriga. Är inte helt nöjd med hur de ser ut heller, blev inte så snygga som jag hade hoppats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s