Boktips: Bröd från Brunkebergs bageri

Bild 2valnöthassel_0424Min senaste favoritbok – Bröd från Brunkebergs bageri av Heléne Johansson. Köp den! Väldigt många fina och användbara recept om man jämför med andra brödböcker. I dag bakade jag Hassel- och valnötsbröd, det blev ett av de snyggaste bröden som någonsin kommit ur min ugn. Dessutom väntar degar till Brunkans långa och Syrligt rågbröd i kylen. I morgon blir det baka av. Kanske blir det till och med ett skållat havrebröd om jag orkar.

2 reaktioner på ”Boktips: Bröd från Brunkebergs bageri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s