Vill ni se en stjärna

stjarna_2632Min bror Kaspar har ni hört talas om några gånger på den här bloggen. Min syster Susanna har fått betydligt mindre uppmärksamhet. Kanske för att hon inte pysslar så mycket med bröd, utan mer med skådespel. I dag ska det firas att hon fyller trettio, och givetvis vill jag ge henne det allra bästa jag har – ett levainbröd i en skepnad som känns värdig en stjärna av rang. Vill ni se henne på scen kan ni åka till Angereds Teater, där hon spelar Gerd i en fantastiskt förvirrande, visuell och  poetisk version av Henrik Ibsens Brand.

P.S. Och ja, jag vet att man inte ska packa in bröd i plast… men det här såg bara för festligt ut så jag kunde inte låta bli. Om man sticker hål i plasten på några ställen så kan brödet andas bättre.

stjarna_cellofan_2632

3 reaktioner på ”Vill ni se en stjärna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s