Dagens bageri: Alvar & Ivar

alvarivar_2665Hallelujah! Det är onsdag kväll på Norra Liden 21 i Göteborg. Med mig hem från jobbresan till Halland hade jag två stycken stor laxtallrik från Laxbutiken i Heberg, samt två helt fantastiska bröd från dagens bageri – Alvar & Ivar på Kastellgatan 11 i Göteborg. Och i kylen låg en kall flaska Chapel Hill som jag vann på festen i lördags (tack vare att jag lyckades svara rätt på nästan alla frågor om min jubilerande syster i en av de svåraste poängpromenader jag någonsin gått).

Liten Dinkel (till vänster) hade otroligt fin smak och seg skorpa. Ante tyckte den kunde varit lite saltare, men det tycker han å andra sidan om det mesta som serveras här i världen.

Frukt & Nöt (till höger) var en riktig höjdare. Jag åt upp nästan halva brödet själv, med smör och Kvibille calvados-cheddar. Rekommenderas varmt och hjärtligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s