Knäckebrödskampen: Sara vs Filmstjärnan

Du kanske tycker att det ser lite äckligt ut. Men för mig är det något av det finaste jag sett. Detta är degen som kan ge mig segern i tävlingen om vem som bakar universums bästa knäckebröd. Deltagare är än så länge bara jag själv och min bagarvän Filmstjärnan. Han brukar också ta med bröd till sitt jobb, vilket tydligen har resulterat i att halva Filmsverige har börjat köpa hushållsassistenter och hålla på. Det kommer att bli en mycket jämn och hård kamp. Om ett par dagar får du receptet.

4 reaktioner på ”Knäckebrödskampen: Sara vs Filmstjärnan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s