Äntligen gas. Och snö!

De senaste dagarna har det varit fullt upp på Solhaga med pulkaåkning, julstök, snickare, murare och hundra stödsamtal till Stellan på Wiklunds järn om hur man installerar gas på egen hand. Så fort ett moment var avklarat visade det sig att det fattades typ en reduceringsventil eller en skiftnyckel nr 7 för att komma vidare. Vi var så otroligt nervösa när vi slutligen vred på ratten i går kväll och konstaterade att lågorna på vår Rangemaster såg lagom blå ut. Lagom till nyår blir köket helt färdigt. Och medan vi stod där och brassade på vår allra första gasmiddag öste snön ner utanför.


Roger var här och fixade det allra sista på skorstenen. Kanske vågar jag mig på ett provbak i mellandagarna.


Julgranen på Solhaga. Med äpplen från det lilla trädet utanför bakstugan. Jag har sparat dem i matkällaren sedan i oktober, inslagna i tidningspapper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s