Nu flyttar bloggen till sarabakar.se!

Sarabakar har flyttat till www.sarabakar.se.

Välkommen dit.

När vi flyttade in våra saker på Solhaga i mars 2008 tyckte vi att Malte Johanssons gamla elektrikerskylt på uthuset var en rolig detalj och inget mer. I dag betyder den något helt annat. Bakom denna dörr kommer det att bli en hel del bakspänning framöver. Jag berättar mer så småningom.

I morgon åker jag till Nyköping för att börja en treårig utbildning till hantverksbagare, med Jan Hedh som lärare. Inte på heltid, utan 18 troligtvis fullspäckade och fantastiska kursdagar fördelade på tre år.

Dags för lite mer proffsattityd helt enkelt, så även när det gäller bloggen. Jag säger hejdå till wordpress-adressen, gör en liten ansiktslyftning och tar in på eget webbhotell. Om du vill åka med mig till Nyköping och följa mina äventyr – gå till www.sarabakar.se!

En reaktion på ”Nu flyttar bloggen till sarabakar.se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s