Mjölkmarmelad från Ösvreta gård

Det är solig morgon på Ösvreta utanför Nyköping. Idag börjar kursen i hantverksbageri för Jan Hedh. 18 dagar fördelade på tre år. Mena och Lars från Lyckans Stenugnsbageri har med sig frukt & nöt-bröd till frukost, med mandel, aprikoser, russin, solrosfrön, valnötter och kanel. Fantastiskt gott med mjölkmarmeladen som Anna på Ösvreta gård har gjort på färsk komjölk. Påminner om messmör, fast mycket godare. Nu ska jag gå och packa bagarkläderna.

2 reaktioner på ”Mjölkmarmelad från Ösvreta gård

  1. Hej! Hoppas att ni får en fortsatt rolig och lärorik kurs. Jag talade med min vän Pia som också är med på kursen. Härlig bild!
    //Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s