De närmaste två veckorna har jag tänkt
• jobba heltid på Rubrik
• sitta i en bil på E6 tre timmar per dag
• göra diverse läxor inför nästa kurstillfälle med Jan Hedh den 30 augusti, bland annat provbaka och dokumentera 17 bröd från förra träffen, ta fram ett traditionellt halländskt bröd, recept på ett dinkelbröd samt surdegar och vildjästar
• projektleda ett bageribygge
• vara en god och balanserad hustru/mamma/vän
• blogga om ovanstående
Håll i hatten och önska mig lycka till.
Här är de 17 bröden som jag kommer att redovisa framöver här på bloggen:
St Gallen Bürlibrot
Finskt rågbröd
Karlsbaderbröd
Croissant
Brioche
Havrebröd
Skånskt svartbröd
Råbgröd med levain
Skållad rågpyramid
Baguette med poolish
Baselbröd
Franskbröd med paté a fermente
Vitt bröd med flytande surdeg
Tre sädesslag
Emmerbröd
Smällkaramell med dinkel
och så Ölandsvete om jag får tag på något.

Kommer verkligen se framemot att du bakar och presenterar alla de bröden,skall bli roligt och intressant att få läsa, vad kul att få gå på kurs med Jan Hedh, men jisses vad mycket du skall hinna med :-)
Jag tycker det är roligt att du rids! Gläds också över att du satsar på att vara balanserad hustru/mor/vän OCH briochebagare … Omnipotentus Magnata, på fältet leder du hären och i lägret baddar du pannorna. Jag är vid din sida.
Ror du iland med hälften så får du berömma dig själv, men du klarar nog alla punkter med din kapacitet! Heja-pepp från mig/kram
St Gallen Bürlibrot får i alla fall godkänt av mig!