Brev till en vän

vanilj_3693

Kära Amanda!
Önskar dig en fantastisk 40-årsdag med massor av kärlek och omtanke. Här kommer lite från mig i form av något av det finaste jag har i mitt lilla bageri – äkta Tahitivanilj. En fet stång för varje årtionde*. När det står ”1 vaniljstång” i ett recept räcker det med en halv. Med dessa kan du göra din egen osötade vaniljyoghurt till frukost. När du har skrapat ur vaniljstängerna, spara själva skalet för där sitter massor av smak. Mixa med socker så har du äkta vaniljsocker. Eller lägg i en sockerlag och blanda goda drinkar med. Hoppas få skåla med dig någon gång under detta år 2014 som ju är bådas vårt jubileumsår. Tänker på dig ofta,

många kramar
Sara

* förvaras  i kyl, väl inplastade, håller lääänge.

Och ni som inte får vanilj på posten av mig kan be om att få köpa i bageriet. Vi säljer nämligen alla de där råvarorna som är svåra att få tag på för vanliga konsumenter. Men som gör så otroligt stor skillnad när man bakar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s