Rosor i mars

t_julrosor_4012

Tänk att jag just har plockat min vackraste bukett någonsin – i mars! Julrosen är min favoritblomma och vi har fyra olika sorter som blommar just nu på Solhaga. Jag älskar dem allihop! Att ligga på knä ute i jorden är något av det bästa jag vet, och så har det alltid varit. När jag var liten fick jag tio kronor i timmen för att rensa ogräs hemma i Jörlanda. Det blev många timmar, och inte bara för pengarnas skull.

Att ha en egen trädgård är en stor lycka för mig. Det ska bli så vansinnigt spännande att se resultatet av vårt stora arbete i höstas med att plantera och röja. Redan nu kan man ana hur fantastiskt det kommer att bli.

t_hassel_3993

Hasselsnår.

t_olvon_3996

Olvon.

t_murgrona_allium_4000

Murgröna och allium.

huset_3970

Men hur går det med bygget egentligen? Jo, det har stått still nu i ett par veckor i väntan på golvsliparen. Nu i veckan kommer han äntligen!

huset_inne_3969

Här ska det slipas betonggolv. Det ni ser här är den lilla lägenheten där det ska bli dusch och toalett till vänster, kök längre in till vänster. Och en murstock med kamin. Hur mysigt som helst!

En reaktion på ”Rosor i mars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s