Ärtsoppa hos Holmström på L’Ecurie

stefan00282Ni som följer kockarnas kamp på TV4 känner garanterat igen den här mannen – Stefan Holmström, som är en av våra största matprofiler här i Halland. Han driver krogen L’Ecurie som ligger mitt i dressyranläggningen Hannell Dressage Stable på Lynga Gård precis utanför Heberg. Dit kan man åka och äta ärtsoppa på torsdagar i oktober – och inte vilken ärtsoppa som helst.

artsoppa00286I torsdags var det premiär för Ärtsoppslunch hos Holmström, och jag som ÄLSKAR ärtsoppa hade givetvis bokat in mig. Till soppan serverades tre sorters hemgjord senap, rimmad fläskbog och fläsksida från Gudmundsgården och hemstoppad korv. Och så öl och varm punsch till det.

ante_kerstin00296Ante och min svärmor Kerstin följde med.

pannkakor00300Till efterrätt – pannkaka med jordgubbssylt och grädde.

lampor00297Så nu vet ni var ni hittar mig vid lunchdags 1/10, 8/10, 15/10 och 29/10… och glöm nu inte att boka bord i förväg om du blir sugen på att göra mig sällskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s