”Starta bageri”

Jag googlar på ”starta bageri”, får 26o träffar och blir lite besviken. Jag är inte alls särskilt unik. Världen verkar vara full av karriärstressade människor som letar efter nödutgången. Till slut bryter de upp och lämnar välbetalda toppjobb i storstaden för ett enklare liv på landet. Helt plötsligt förstår de att livet gick ut på att spela »Tula hem och tula vall« på egenhändigt snidade näverlurar med linneskjortärmarna uppkavlade i faluröda torp omgivna av trasmattor, pelargoner, bondkatter och gamla hörnskåp.

Jag vill egentligen inte raljera över det, för jag förstår dem verkligen. Skillnaden är att jag är ganska säker på att det är dubbellivet och kontrasterna som är hela grejen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s