Husligt värre med brödsåg

Det är mycket man inte vet om sig själv. När jag var liten hade jag till exempel adrig kunnat föreställa mig att jag skulle bli glad för en elektrisk brödsåg i julklapp. Den är från Siemens och går även att skiva ost och kött med. Jag älskar den.

Just nu håller vi på att förbereda den stora danska jullunchen som börjar klockan tre. Min svägerska Alexandra har friterat fiskefileterna helt perfekt och levainskivorna är exakt 12 millimeter tjocka.

6 reaktioner på ”Husligt värre med brödsåg

  1. Jag är glad att få känna trygghet. Ni är så jävla pålitliga och jordade. Tänk på att alltid bära detta i era hjärtan, att ni serverade Den Danska Jullunchen och att skimret kring detta spreds genom rymderna ända till en så guds- och julförläten avkrok som min. Jag panerar, kontemplerar och nynnar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s