Jordgubbslyx i juli

Bättre än så här blir det bara inte. Jordgubbarna är mogna, golvet är klart, Karin snickare håller på att fixa det allra sista och har dessutom med sig en liten hink med äkta komjölk direkt från sin pappas gård i Heberg. Det är bara inte klokt vad gott den mjölken smakar, särskilt det övre lagret grädde ihop med jordgubbarna.

Ett annat jordgubbstips finns på Jenny Svensons ostblogg, www.ostochkex.se. Häromdagen kokade jag hennes jordgubbskompott med lagerblad, fantastiskt gott på en skiva rostad levain med philadelphiaost.

Mamma, jag vill ha mer av den där komjölken!

En reaktion på ”Jordgubbslyx i juli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s