Vi har öppet!

Allra första dagen i bageriet. Bröd i hyllan, lite strul med kortterminalen (men en snäll kund visste hur man gjorde), Bea och Mette hjälper till. Vi har haft flera kunder första timmen varav flera inte bara köpte bröd utan gav mig blommor också! I fönstret står nu en fin orkide från grannarna Ulf, Panee & Jacob, och rosa tulpaner från bambapersonalen på Slöingeskolan. Tack! Känns som att det här kommer att bli en bra dag, hoppas verkligen att vi har bakat lagom mycket bröd. Alla har fått gissa på hur många kunder som kommer. Jag tror 100, Ante tror 50, Bea 125 och Gustav 75. Max drog till med 200. Vi får väl se…

Här kommer lite bilder från bageriet! Och är du nyfiken på vad som finns i hyllor och kyldisk, titta här.

23 reaktioner på ”Vi har öppet!

 1. Vad fint det ser ut! Grattis och lycka till! Har varit så kul och intressant att följa med bageristarten. Gärna skulle man komma på besök vips, men det är lite lång för bor i Helsingfors, Finland. :) På sommaren kanske…

 2. Det ser helt underbart ut! Vad ni har jobbat! Det kommer att bli succé, det är jag helt övertygad om. Jag tror säkert att det blir runt hundra kunder, kanske 123? Kram

 3. nämen va bra att det står adress också.. hmm.. fan va dåligt. letat överallt på hemsidan men kan ändå inte hitta det.. enda som står är att de ligger i slöinge.. ahha och var då?
  vart ligger det då?.. kanske något att tänka på att det är något som borde stå direkt när man kommer in på sidan + telefon nummer stor så man ser och inte i ett bajsinlägg..

  1. Hej Eva! Hemskt ledsen för detta, nu har jag lagt till adressen tydligt längst upp på sidan!

 4. Ovanstående inlägg gör mig illa berörd, här i Blogglandia försöker vi väl hålla en trevlig ton? Och alla vi som nyss lyssnat på Radio Halland – vi vet var bageriet ligger!

  Stort lycka till med nya bageriet, riktigt bröd är sannerligen en bristvara i butiker!

 5. Om man bortser från den jätteotrevliga tonen så finns det en liten poäng i det där med kontaktuppgifterna.

 6. Sveriges vackraste bageri! Helt fantastiskt vad snyggt det har blivit. Jättebra att lampan hamnade där istället och golvet passar ju som handen i grillvanten. Jag ser fram emot att se det på riktigt, förhoppningsvis på fredag. Kram och lycka till!
  PS. Jag gissar på 122 besökare, och 88 betalande kunder. PS 2: Jag tror att Eva ovan bara ville ge begreppet ”surdeg” ett ansikte.

 7. Stort lycka till! Har förljt bygget på blocggen och fått många bra tipspå bröd att baka. Bor i Göteborg men kommer snart ner och hälsar på. Om man fortfarande får gissa på kunder tror jag på 101 st.

 8. Tack,underbara Sara för att jag fick vara med och fröjdas i bageriet din allra första dag:) Det var fantastiskt, bageriet är fantastiskt och DU är alldeles makalös!

 9. Grattis Sara!
  Det ser jätte fint ut,härligt att Ni har öppnat och att det blev en bra invigning, ser fram emot att komma förbi!
  KRAM

 10. Hittade nyligen till din blogg och är otroligt imponerad över ditt mod och vad du åstadkommit! Jag är i Falkenberg på somrarna så då kommer jag garanterat förbi och köper bröd och pratar surdeg :)

 11. Vilken pärla ert Stenungsbageri är!
  Man kan bara sammanfatta premiären med super- mysigt,gott och trevligt.
  Köpte med ett av de underbara fruktbrödet hem och det blev succé . däremot saknade vi de goda kryddsmöret som ni bjöd på. Finns dessa recept att hitta någonstans?

  Fortsatt lycka till!
  Fredrik

 12. Hej Sara!

  Tack för de fina bröden vi fick med oss idag trots att ni inte hade öppet! Fantastiskt gott med bara smör och kaviar!

  /Carin

 13. Hej Sara,
  Din blogg aer en fantastisk inspiration! Foeljer ditt projekt paa avstaand sedan ett par maanader och aelskar dina inlaegg och foton. Har till och med satt en surdeg idag efter att ha laest om dina broed och sett bilderna! Snubblade in paa bloggen efter att ha googlat efter recept paa knaeckebroed. Saa kan det gaa! Lycka till – och fortsaett inspirera paa webben!
  Solig och varm kram fraan Lisa i Dubai
  (Ps, aer spaend paa hur surdegen funkar i detta varma fuktiga klimat….. :-))

 14. Darling!
  Det är så fint så jag finner inte ord. Blir nästan lite tårögd :) Och laxbutiken – ingen dålig kund! Du är en inspirations- och energikälla och nu hörs vi snart på riktigt också. Stora stora kramar i mängder från mig till dig xx

 15. Detta bageri är en dröm! Och jag älskar din blogg. På sommaren går jag på semester i Slöinge och besöka dig.

  Käraste hälsningar från Tyskland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s