Konstrunda och herrgårdscafé

Just nu händer det inte mycket där jag är, vi rör oss i sakta mak mellan poolen, hotellrummet och någon av de mysiga tavernorna här i Platanias på Kreta. Men i Slöinge händer det desto mer. Imorgon är det start på konstrundan i Halland. Passa på att besöka Anne Lang som har utställning i Slöinge Prästgård, och Susanne Pettersson som bor precis i backen nedanför Solhaga.

Dessutom är det premiär för Slöinge Pensionats herrgårdscafé, som har öppet alla dagar 12-18 från och med i morgon. Där serveras allt möjligt gott, bland annat glass från SIA och bakverk från Solhaga Stenugnsbageri. Afternoon Tea kommer att bli en av specialiteterna, på lördagar med superspröda croissanter och hemlagad sylt.

Och apropå sylt, nu finns det rabarbersylt att köpa på Solhaga, kokt på Glaskin´s rabarber från Ugglarps Grönt, socker och Tahitivanilj. Allra bäst på en rostad levainmacka med smör, tycker jag. Ha en underbar helg!

 

En reaktion på ”Konstrunda och herrgårdscafé

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s