Sara badar

I dag blir det inget recept och inte så många ord heller, jag vill egentligen bara önska er alla en god jul. Nu ska jag premiärbada i nya badkaret från Svedbergs. Ante och jag har inte haft badkar sedan vi flyttade ihop i en etta på Älvsborsgatan 10 i Göteborg, så ni kan förstå att detta är vår bästa julklapp.

Särskilt med tanke på hur det såg ut innan. Grönt och sunkigt, utan varmvatten.

5 reaktioner på ”Sara badar

 1. Jag är så glad över att de hann i mål, era kära hantverkare. Vågar knappt tänka på vilka onda blommor som annars skulle pryda deras julbord …

 2. Hej!
  Jag läser ofta din blogg, Tycker om bilderna från bageriet och husrenoveringen överhuvudtaget. Gillar beslutet att lägga om och satsa på något som man trivs med. Bakar själv en del surbröd hemma – mest enligt Martin Johanssons enkla vika och vila-metod. Tycker det är SÅÅ gott och roligt att göra.

  Tyvärr ligger Åland så långt borta från Slöinge att det är osäkert om jag någon gång kommer att ha vägarna förbi. Men man vet aldrig :-)

  Nu har det råkat vara flera bilder som inte visat sig på bloggen på senare tid. Det kan hända att det beror på att det i alla dessa bilders filnamn finns ett å,ä eller ö. Så om du vill testa kan du döpa om dem och lägga ut dem på nytt och se om det funkar.

  Gott nytt år-hälsningar från Åland!

  1. Hej Siv, du är välkommen när du än kommer! :) Nu har jag fixat problemet med bilderna, så nu syns de allihop!

 3. Va! Har ni inte badat sen min gamla lägenhet på Älsborgsgatan..!?! Då kan jag inte göra annat än att önska er en härlig revival, den är ni väl värda! kram, Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s