Dagens outfit

Som bagarbloggerska kan man ju inte vara sämre än Blondinbella, Underbara Clara och alla de andra tjejerna. I går fick vi paket med inte mindre än sex olika modeller av svarta kockrockar för damer. Vi vill ha insvängda varianter, det finns ingen anledning att dölja sin fina figur i ett tält, menar jag. Moa och jag kastade av oss de mjöliga bagartrasorna, svidade om och slängde upp kameran på en stickvagn för att kunna ta bilder med självutlösaren. Två av rockarna dissade vi direkt, här kommer de andra fyra.

Snygg modelltumme, Moa! Här bär hon en lite längre svart variant med vita passpoaler från Vega. Lite för lång och glansig. Nog för att vi jobbar natt ibland, men sidenpyamas känns liksom inte aktuellt. Bättre var det med den kortärmade modellen från Segers som jag själv har på mig. Skönt material och lättburen.

Thelma & Louise? Nej Talisa och Luisa heter dessa modeller från Vega. Talisa satt fint, och hade en diskret grå kant som jag gillar. Ante fick yoga-vibbar, men det kan man lätt ändra på med rätt attityd. Luisa var vi inte riktigt lika säkra på, vad tycker ni?  Ja, vi får väl se. Nu väntar vi på att Bea ska komma hem från sin semester och prova så att vi kan spika vår nya uniform.

8 reaktioner på ”Dagens outfit

 1. Snyggt! Min röst faller på den kortärmade från Segers. Men snyggare bagare än de på bilderna går väl inte att finna?! ;) //karin

 2. Finfina bilder, men……
  Vad hände med det där att bagaren har VITA kläder?
  Hur ska jag nu sjunga visa ”vit, vit, vit är mössan på mitt huvud, vit, vit, vit är rocken som jag bär. Allt som är vitt, vitt, tycker jag är vackert, för min vän är bagaren så snäll.” och hur blir det i den klassiska versen om sotaren som ju har svarta kläder???
  Många frågor blir det…..
  Kram!

 3. Segers sitter snyggt och jag föredrar själv kort ärm framför lång på jobbet. Lycka till med valet av dom nya kläderna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s