Reklampaus med glassdrink

lisa

Den här veckan sänder TV4 Nyhetsmorgon direkt från Falkenberg, och en av mina käraste matvänner Lisa Lemke är i farten som tv-kock. I Mitt Kök Sverigeresan imorse gjorde hon bland annat en picknickmacka på en ”den här fina baguetten från Slöinge”. Ja, ni kan ju gissa vilket bageri den kom ifrån och vilken kvarn som malde mjölet. Men det får hon såklart inte säga rakt ut i teve. Så då får jag säga det här i stället: Solhaga Stenugnsbageri och Berte Qvarn såklart! Notera även hur dekorativ vår Solhaga Levain ser ut nere i vänstra hörnet.

Länk till klippet finns här.

Till efterrätt hällde Lisa flädersaft (fast det gick även bra med torrt mousserande vin) över ”en härlig halländsk sorbet med smak av äppelcider”. Och eftersom hon inte kunde säga rakt ut varifrån den kom heller kan jag med glädje utropa att även den är från Slöinge. Närmare bestämt från SIA Glass. Just deras äppelcidersorbet är verkligen den här sommarens absoluta favoritglass, jag hoppas innerligt att den får stanna i deras sortiment länge.

glassdrink_1461

Givetvis var vi tvungna att prova Lisas glassdrink, och den var ljuvlig. Kall och bubblig, perfekt för en varm sommarkväll som den här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s