Igår var det premiär för årets upplaga av Sveriges Skönaste Gårdar på TV4. Första omgången utspelar sig i Halland, och vi fick se Ralf & Sabine Tebaay på Gudmundsgården göra ett fantastiskt jobb framför tv-kamerorna.
Ikväll har turen kommit till Mikael Jidenholm och Ugglarps Grönt, och jag kan avslöja att vi på Solhaga Stenugnsbageri har haft ett finger med i spelet. Med gårdens fantastiska läge blev det naturligt att ta fram en produkt just utifrån havet. Missa inte!
För övrigt kretsar all min energi just nu kring framtiden och en rad stora beslut som ska fattas… jag ska bara styra upp lite olika detaljer innan jag kan berätta mer.
Var kul att se både Ralf & Sabine och Mikael. Tänkte när jag såg det att här har nog Sara ett finger med brödet.
Väntar med spänning på fortsättningen om framtiden.
Hälsar Birgitta, Ugglarp o Göteborg
Vilket spännande hårt bröd som bakades/serverades. Friterad tång också eller vad det var..? Vill gärna smaka och köpa det. Vinsten uteblev men bra uppmärksamhet