Sorg i huset

nils_ante_0083

Vi är hemma från Paris, och idag hade jag tänkt blogga om resan och allt roligt vi har gjort. Men vid lunch fick Ante ett samtal från Mölndals sjukhus. Hans pappa Nils har varit väldigt svag på sista tiden, och nu var det dags att ta farväl. Det blev fint och stillsamt. Så ikväll tar vi det bara lugnt och pratar om alla fina minnen vi har av Nils som pappa, svärfar och farfar.

ante_nils_klipp_0095

Nils Wennerström hade humor, charm och bestämda åsikter. Som att hår på pojkar ska vara så kort som möjligt, därför blev han alltid så glad när Ante kom förbi med saxen. Och så tyckte han om när jag hade med mig danskt rågbröd och frukt & nöt. Det ska jag baka till begravningen.

4 reaktioner på ”Sorg i huset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s