Välkommen hem, Benny

myra_benny_Sv_0050

Det här kan vara den lyckligaste dagen hittills i Myras liv. Som vi har längtat efter dig, lille Benny. I november förlorade Myra sin älskade katt Pojken, han blev påkörd precis här utanför. Det enda som kunde trösta var tanken på ett nytt liv. Ett hundliv. Vi har tänkt på det länge, att en hund kunde få det fint på Solhaga med oss som alltid är hemma. Barnen är tillräckligt stora för att ta ansvar så att vi alla kan hjälpas åt att ge honom massor av kärlek och en bra uppfostran.

benny_0095

Jag har alltid velat ha en labrador, för jag har känt flera väldigt fina av den sorten. Vi som alltid har så mycket folk omkring oss här på Solhaga behöver en hund som är snäll och social. Och som kan ta oss härifrån på långa promenader när vi behöver koppla av från jobbet.

benny_0100

Han heter Silver Smithy See You Around, men vi kallar honom Benny. Vi hade haft massa diskussioner om namn innan, men så föll det sig bara helt naturligt när vi träffade honom för första gången tidigare i maj. Han kommer från kenneln Stall TT utanför Falköping, men har bott hemma hos sin pappa Isaks ägare tillsammans med mamma Loka och sina fyra syskon. En otroligt lugn och fin miljö hos Inger, som fött upp så många kullar labradorer sedan 1975 att hon tappat räkningen. Det var en lång resa hem, men han var så lugn och fin hela vägen.

nisse_benny_0088

Så fort vi kom hem började han leka och utforska. Grannkatten Nisse tittar nyfiket fram ur buskarna. Vår egen Sebastian har dock hållit sig borta hittills.

benny_nisse_0124

Benny var cool med katten, och tvärtom.

benny_ante_0150

Det var en lång dag för alla, nu ligger Benny och snarkar så sött på Antes arm. För att jag inte ska bombardera er med för många valpbilder framöver finns nu instagramkontot @bennyhunden för er som vill följa Bennys liv här på Solhaga. Håll tummarna för att vi får en lugn första natt!

4 reaktioner på ”Välkommen hem, Benny

  1. Är ingen hundmänniska…men Benny är söt och ser klok ut! Kommer alldeles säkert att bli hur bortskämd som helst ( på ett bra sätt)
    Önskar er en lugn natt! / Gizze

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s