Familjen bröd och skådespel

Jaha. Då var den slut, den allra första högsäsongen på Solhaga Stenugnsbageri. Jag känner mig platt som en liten trasa, som om någon har kört mig igenom kavlingsmaskinen fram och tillbaka i några veckor. Men kul var det.

Jag tänker på denna fantastiska ström av människor. Som öppnar sig och spricker upp i glada leenden och pratar om hur gott det luktar, hur mysigt det är, vad trevligt med blommorna, kan jag få en sån där frukt & nöt, och ååå vilken vacker kamin…

Vi har byggt ett blomstrande bageri, som också kan bli ett nytt litet ekorrhjul om vi inte ser upp. Det är dags att komma ut ur bubblan, så idag tar vi vårt pick och pack och åker norrut för att se min syster och svåger spela i Strindbergs Fadren på Tofta Herrgård utanför Kungälv.

Jag är nämligen inte den enda i familjen som har startat företag nära lantstället. Min syster Susanna Helldén och hennes sambo Göran Parkrud driver tillsammans Teater Tofta Herrgård sedan två år tillbaka. Uppsättningen av Fröken Julie förra året fick jättefina recensioner, och även i år blev det bra kritik. Spelas fram till lördag den 13 augusti, gå och se om ni har chansen!

Sötaste syster och systerson: Susanna och Charlie.

Charlie är söt på affischen också. Köp biljett här.

5 reaktioner på ”Familjen bröd och skådespel

    1. Det har vi! Onsdag-fredag 8-17 och lördag 8-14. Fast troligtvis stängt från jul till mitten av januari.

  1. Hej Sara!

    Jag och min fru är några av era många och flitiga besökare. Vi har precis avslutat tre veckors semester i sommarstugan i Steninge och är nu tillbaka hemma i Lund. Vi saknar redan era underbara Levainbröd och inte minst kardemummasnurrorna! Förhoppningsvis blir det någon tur till sommarstugan under hösten och då kommer vi garanterat förbi igen! Tack för att ni förgyllde denna sommaren lite extra!

    Hälsningar Martin och Tina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s